[ Aliter-P Kft. ] - Big Dutchman, sertéstechnológia, telepítés, szervizelés, sertéstenyésztés


PARTNEREINK

A Big Dutchman egy családi vállalkozás, amely több mint 500 munkatársat foglalkoztat az észak-németországi Calveslagében, és több mint 1400-at világszerte.
A Big Dutchman nagy múltra tekint vissza. 1938 óta készít etetőberendezéseket és istálló technológiát a modern sertés és baromfitartás számára világszerte. Fejlesztései a gyakorlatban kipróbált, a szakmai elvárásoknak megfelelő, jövőbemutató, piacot meghatározó termékekből állnak. Termékei segítenek a gazdaságos élelmiszer-alapanyag előállításban a környezetvédelem feltételeinek betartása mellett. A Big Dutchman évek óta nem csak a piac meghatározó résztvevője, hanem piacvezető a forgalmazók között. Az öt kontinensen több mint 100 országban a név egyet jelent a tartós minőséggel, gyors szervizzel, és az értékes Know-how-val.
A Big Dutchman sokat áldoz azért, hogy ez a jövőben is így maradjon.

http://www.bigdutchman.de

Amikor Erich Stallkamp 1973-ban ezt a vállalkozást alapította, nem sejtette mekkora fejlődés következik be a cég életében. A kezdeti 2 fő mára 90 munkatársra bővült. A kezdetben meghajtóműveket építettek az etető-, trágyaeltávolító-, és tojásgyűjtő berendezésekhez. Ma motivált és magasan képzett munkatársak gondoskodnak a termékpaletta fejlesztésén és bővítésén. A termékek sikerét a magas minőség, hosszú élettartam, és a robosztus nemesacél kivitel garantálja. Emiatt is fejlesztette és készítette Stallkamp a mezőgazdaság számára a nemesacél trágyatároló tartályt, az ipari és a kommunális célra pedig a szennyvízkezeléssel kapcsolatos berendezéseket. Mára a cég nemzetközivé vált, és partnerei világszerte az ipar és a mezőgazdaság számos területén megtalálhatóak.

http://www.stallkamp.de


A siker nem véletlen, a siker tervezhető:vallja a SUDING több mint 40 éve. Egy biztos: a sikerért sokat is kell tenni. Kezdetektől biztosak voltak abban, hogy a kemény munka árán pályájuk felfele ível majd. Az 1968-ban alapított vállalkozás, a töretlen fejlődésnek köszönhetően napjainkra piacvezetővé vált. A kezdetekben csak beton taposórácsokkal, és járdalapokkal induló vállalkozás gyorsan jelentős szerepre tett szert a piacon. Ma több mint 200 munkatársat foglalkoztat több telephelyen Németországban. Európa egyik legmodernebb gyárában készülnek a mezőgazdaság számára a legkülönbözőbb termékek: beton taposórácsok, tartógerendák, tartályfal elemek, siló támfalak stb. Közös bennük, a pontos precíz kivitel, környezet és állatjóléti előírások figyelembevétele és a kedvező árak.

http://www.suding-gruppe.de