[ Aliter-P Kft. ] - Big Dutchman, sertéstechnológia, telepítés, szervizelés, sertéstenyésztés


SZOLGÁLTATÁSAINK

Istállók tervezése
Vállaljuk "zöldmezős" telepek, istállók technológiai tervezését. Elkészítjük meglévő istállóinak, épületeinek technológiai felújítási terveit. Kiszámítjuk a telepén optimálisan elhelyezhető korcsoportok a fiaztatóktól a hizlaldáig.

Rotációk készítése
Elkészítjük a tervezéshez nélkülözhetetlen állományváltozási rotációt, amellyel optimalizálhatjuk a szükséges férőhelyeket. Üzemelési rotációnkkal megtervezheti a heti munkálatokat a legkisebb élőmunka felhasználással.

Pályázatok készítése
Tanácsainkkal segítjük az éppen aktuális támogatási lehetőségekről. Nagy tapasztalattal és magas pozitív bírálattal rendelkező specialisták bevonásával elkészítjük céltámogatások elnyerését megkönnyítő pályázatait.

Technológiák forgalmazása
Teljes körű technológia forgalmazás európa legjelentősebb gyártóitól, forgalmazóitól a trágyarendszerektől a szellőző rendszerekig. Forgalmazunk kiegészítő berendezéseket, technológiákat: állatmérlegek, trágyatárolók, állatszállító járművek, stb.

Szervízszolgáltatás
Nagy gyakorlattal rendelkező vezető szerelőink minden nap az Ön rendelkezésére állnak, hogy a beépített technológia esetleges meghibásodása esetén mihamarabb megkezdhessék a hiba elhárítását. A szükséges alkatrészeket állandó raktárkészletünkből biztosítjuk.

Szaktanácsadás
Vállaljuk sertéstelepének teljes körű átvilágítását. Önnel együtt próbáljuk megtalálni telepének "szűk keresztmetszetét", a termelésben rejlő tartalékokat. Költségeinek és egyéb kiadásainak csökkentésére, és az élőmunka szükséglet minimalizálására teszünk javaslatot.